BasisMenighedPå næste søndag d. 30 September, bliver der mulighed for at støtte et ganske særligt projekt.

Der er nemlig, i den del af Sydafrika hvor Karen og Peter Stochholm har tjent som missionærer, blevet sat gang i byggeriet af et BasisMenigheds-center.

Det har været en drøm siden 2008 for Karen og Peter sammen med deres lokale samarbejdspartnere, at finde et sted til samlingssted for søndags og onsdagsmøder, discipelgrupper, bibelgrupper og med plads til det suppekøkken (der p.t. huses af en lokal bedstemor).

Du kan læse mere om projektet og indsamlingen her.

Allerede på Gudstjenesten søndag vil Peter Stochholm fortælle om projektet, så kom og hør mere der.

Hvis du allerede nu ønsker at støtte projektet kan det ske på Konto: 1569-2056666 eller AKM’s MobilePay: 43950 mærket 'TeamAfrica-byg'.
Der er mulighed for skattefradrag efter almindelige regler.

Billede finaleI forbindelse med det nyligt opstartede familiekursus, er der nu en datoændring for de sidste to lektioner.

Den nye dato er lørdag d. 24. november kl. 13.00.

De sidste to lektioner gennemgås i forlængelse af hinanden (med efterfølgende middag), og vi har stadig ekstraordinært åbne døre for alle som har lyst til at være med denne dag, og som ikke fik lektionerne med på familielejren i 2016.

Det er ganske gratis at deltage, men vi har blot brug for din tilmelding af hensyn til maden.

Program:
Lør. 24/11 kl. 13.00: Bønnetjeneste for børn
Lør. 24/11 kl. 15.30: Hjælp børn i gang

Tilmeld dig på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller kontakt Tina (6596 8448) eller Lise (2826 4962).

kopimaskineSå blev det endelig tiden hvor kopimaskinen flyttede over i Baghuset, under trappen til 1. sal!

Det er hovedsagligt sket pga. retningslinjer i arbejdsmiljøloven, men også for at skabe rum på kontoret, til flere arbejdspladser.

Hvis du tidligere har brugt kopimaskinen som printer, fungerer alt som det plejer, bortset fra at du er nødt til at hente printet i Baghuset.

soem

Lørdag d. 27 oktober kl. 9.00 har vi arbejdslørdag hvor vi for alvor skal smøge ærmerne op.Sæt kryds i kalenderen, NU! ;)

Der er lydudstyr der skal forbindes, der er vægge som skal spartles, der er stole der skal spændes, der er rum der skal ryddes, og gardiner der skal sys.

Der er uden tvivl opgaver for enhver smag!

Dagen inkluderer morgenmad og frokost, samt hyggeligt samvær og snak over opgaverne.

Tilmeldingsliste kommer primo oktober.

WFF

Odense bliver vidne til et ekstraordinært syn, når mere end 100 sortklædte personer med gule bånd for munden bevæger sig lydløst gennem gaderne i det centrale Odense.

Det er nemlig blevet tid til endnu en omgang Walk for Freedom, den 20. oktober 2018 i Odense.

Walk For Freedom er en global begivenhed, som organisationen A21 hvert år arrangerer for at sætte fokus på ofre for menneskehandel.

I år bliver der arrangeret Walk For Freedom i 600 byer verden over, og i Danmark finder begivenheden sted i København, Aarhus, Aalborg, Kolding, Herning og Odense. Du kan se mere om Walk for Freedom her: www.a21.org/walk

Jacobskirken er medværter for eventet her i Odense og alle kan være med til at gå.

Tilmeldingen foregår her: https://www.a21.org/content/walk-for-freedom-a21/go8uzd