loveDer kommer ikke fredagsmail næste fredag, så derfor skal I naturligvis også vide nu, hvem der er på til gudstjenesten d. 22. oktober.

Teamet er:

Mødeleder: Ruben Tychsen

Taler: Ruben Tychsen

Lovsang: Tue Kongsvold og Morten Aske Rasmussen

Børnekirke: Tina Aastrup og Helene Olesen

Kirkekaffe: Ja, kunne du tænke dig at være med? :)

kalenderKalenderen i menighedsbladet rækker som bekendt kun til udgangen af november, der er faktisk også kommet et par ekstra aktiviteter til siden det blev udgivet. Derfor kommer der her en liste over datoer som er værd at notere i kalenderen allerede nu.

Søndag d. 5/11 efter gudstjenesten afholder vi igen PERSPEKTIV-samling med en let frokostanretning. Kom og bliv opdateret på livet i vores kirkefamilie, og på det der kommer i fremtiden.

Søndag d. 19/11 er der Dåb i forbindelse med Gudstjenesten. Umiddelbart før denne dato vil der være en dåbsforberedelse, så hvis du overvejer at blive døbt eller kender nogen der gør det, så tag kontakt til kontoret for yderligere information.

Søndag d. 3/12 er der ikke gudstjeneste som vanligt, men istedet Julefest kl 14.30 sammen med Vesterbro-kvarteret. Det er en fantastisk mulighed for at møde og knytte bånd til det kvarter vi som kirke er en del af, og én af de indgange vi har til at forkynde (jule)evangeliet.

Dette års Julegudstjeneste søndag d. 24/12 starter kl 14.00, så der er god tid til efterfølgende at komme hjem til julestegen. Vi glæder os til at fejre den med dig.

Søndag d. 22/4 er der Ungdomsvelsignelse i forbindelse med Gudstjenesten. Kom i god tid så du sikrer dig en plads, da der nok bliver godt fyldt op. Hvis du kender nogen der er interesseret i at blive ungdomsvelsignet, så kontakt kontoret for information om forløbet af ungdomsundervisningen.

Menighedslejr 2018 løber af stabelen d. 27-29/4, og bliver afholdt på Apostolsk kirkes højskole i Kolding. Der bliver masser af sovepladser og fantastiske rammer for en god weekend, hvor vi kan komme endnu tættere sammen som kirkefamilie.

Family PortraitRuben Tychsen har formuleret en skrivelse om de tanker vi har gjort os om familiegrupper i Jacobskirken.

Læs om hvad det vil sige at være værtsfamilie, gruppeleder eller "bedsteforældre" og kontakt os gerne hvis du synes det lyder spændende.

Skrivelsen er vedhæftet fredagsmailen, og findes også i "fast form" bagerst i kirken.

julekaffeSelvom der stadig er lun luft og kun begyndende efterårsstemning, er vi stærkt på vej mod juletid!

Som sidste år har vi i den forbindelse igen nogle spændende muligheder for, at vi som kirke kan række ud til vores nærmiljø og by, i julen.

Derfor ønsker vi at samle et hold som kan være med til at organisere de mange forskellige aktiviteter og sørge for at det bliver en fantastisk jul i Jacobskirken.

Hvis du kunne tænke dig at være med i sådan et team, så henvend dig på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den., ring/skriv til Morten: 2292 5370 eller skriv dig på listen bagerst i kirken.

Aktivitetsmuligheder i julen er:

- Julehjælpsteam/hjælpepakker

- Julefest (Jul på Vesterbro)

- Julekoncert

- Indsamling

- Tøj til hjemløse

generationDer er i året der er gået opstået behov for at lave tre nye familiegrupper i Odense og omegn.

Med principperne om familiegrupper tænker vi grupper der går på tværs af aldersskel og generationer.

Vi tror at vi på den måde giver mulighed for at blive inspireret af hinanden på måder vi ellers ikke havde opdaget.

Konkret mangler disse grupper "bedsteforældre" og "voksne" som ønsker at bidrage med liv og erfaring.

Vi ser det fælles liv på tværs af interesser, generationer og situationer som værende meget værdifuldt.

Hvis du/I har lyst til at deltage i det, så kontakt Ruben Tychsen hurtigst muligt på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller på tlf. 2068 3462, og hør nærmere.