soem

Så er det snart tiden at afmontere 8 tommelfingre, og sørge for at de hænder du sætter på i stedet, er skruet ordentligt på!

Vi nærmer os nemlig en arbejdslørdag, den 10. marts!

Foråret kan komme når som helst, og vi har nogle små projekter rundt omkring i kirken som kunne trænge til lidt opmærksomhed, så hvorfor ikke løse opgaverne sammen i kirkefamilien?

Vi starter kl. 9.00 til morgenmad i caféen, hvorefter vi begynder på dagens opgaver.

Er det mon dig der skal sætte en hattehylde op i våbenhuset? Eller skal du være den der ENDELIG får sat den gardinstang op i kirkesalen?

Det kan også være du er god til at fuldspartle, lave strømudtag eller opsætte netværkskabler. Eller måske vil du hellere pudse vinduer, ordne køleskabe, tørre paneler af og rydde op i juniorkælderen, for det er der også brug for...

Opgaverne er mange og meget forskellige, så alle kan være med... Sæt kryds i kalenderen; tilmelding til spisning og opgaveliste sendes ud senere.

Det bliver garanteret rigtig hyggeligt... :)

(dagen er inkl. både morgenmad og frokost)

aglowlogo

Den 10. februar er der Aglow bønnemøde i Jacobskirkens café, kl. 10.00.

Den 24. februar er der Aglowmøde i Jacobskirkens café, kl. 10.00 hvor både mænd og kvinder er velkommen.

Ved mødet taler Erna Steg fra Assens.

Tilmelding er ikke nødvendig.

foreningKære dig

Det er nu tid til at afholde JaBU's årlige generalforsamling. Derfor indbydes du til møde søndag d. 25. februar kl. 12.30 i Jacobskirkens cafélokaler.

Vi sørger for pizza og drikkelse til alle og håber, at vi på fyldte maver kan få et fremragende møde. Klik her for dagsordenen, således at I kan orientere jer om mødets indhold.

I JaBU er vores klare mål at styrke børn og unges personlige udvikling og karakterdannelse på grundlag af en kristen livsanskuelse - og hvordan går det så lige med det? Vi skal derfor se på alt fra foreningens vedtægter, valgte til bestyrelsen til daglige aktiviteter, og måske vi sammen kan drømme om, hvordan vi kan gøre endnu mere gavn for vores skønne børn og unge i lokalområdet og på resten af fyn.

Vi håber på, at du møder op og vil være med til at præge foreningen i en sund og relevant retning.

Må Gud velsigne jer alle

Tue S. Kongsvold
Formand

FoodbankTirsdag d. 20. februar kl. 19.30 er der opstartsmøde med Foodbankprojektet i caféen.

Projektet blev annonceret på sidste PERSPEKTIV-samling d. 7. januar.

Inspireret af julehjælpspakkerne, vil vi -ultrakort beskrevet- gerne engagere en gruppe frivillige til at indsamle overskudsmad hos f.eks. supermarkeder og organisere uddeling til trængte familier på Fyn.

D. 20. februar kan du være med til at sætte præg på projektet fra starten af, hvor både gode idéer og konkrete tiltag er velkomne.

bagageHar du lyst til at være med til at præge én af de vigtigste weekender for vores fælles kirkefamilie?

I forbindelse med dette års menighedslejr, er der behov for hænder og hoveder der vil stå for planlægning af program, aktiviteter mad osv.

Nogle ting, som dato, taler og sted, ligger allerede fast, men der er rig mulighed for at sætte sit aftryk på den endelige udformning af lejren.

Lidt praktisk om dette års menighedslejr:

1. Den afholdes d. 27. - 29. april på Kolding internationale højskole.
  2. Vi får besøg af Matthew Thomas, som er præst i Apostolsk kirke i Esbjerg og en dynamisk formidler af Guds omsorg og vision for sin menighed.
  3. Emnet for årets menighedslejr er ”Apostolsk - At bryde nyt land” og vil have fokus på det DNA som ligger i apostolsk kirke, og de praktiske applikationer i menighedens daglige liv og trivsel.

Hvis du er interesseret i at være med, så kontakt kontoret på telefon eller mail, eller tag fat i Morten og/eller Ruben for mere info. Vi glæder os til en fantastisk menighedslejr sammen!