• Kristent Bogcenter

  Stort udvalg af kristen litteratur i Søndergade 12
 • Gudstjeneste

  i Jacobskirken hver søndag 10.30
 • stepBYstep og NxT_LvL

  Torsdag 18.30 til 20.00
 • 1
 • 2
 • 3

Facebook

BilledeVi længes alle efter, at vores børn ikke kun ved noget om Gud, men er forbundet med Gud. Alt for ofte føler vi os fanget i en spiral, hvor vi gør det
samme igen og igen. Dette kursus er tænkt som en hjælp til forældre og voksne til at opdage, at de er sat i en perfekt position til at vise børnene vej til et enkelt og virkeligt liv med Gud.

 

Program:

Søn. 16/9 kl. 12.30: Skaf dig indflydelse
Søn. 30/9 kl. 12.30: Sandhed og erfaring
Søn. 7/10 kl. 12.30: Fjern forkerte gudsopfattelser
Søn. 28/10 kl. 12.30: Snak med Gud
Søn. 11/11 kl. 12.30: Grib Guds stemme
Lør. 17/11 kl. 13.00: Bønnetjeneste for børn
Lør. 17/11 kl. 15.30: Hjælp børn i gang


Sidste undervisningsgang er en dobbeltlektion med efterfølgende festmiddag!

 

Tilmelding skal ske senest søndag d. 26 August, på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller på listen bagerst i kirken.

 

For mere info kontakt Tina (6596 8448) eller Lise (2826 4962).

boysandgirlsPåruplejren starter i uge 27, og medarbejderne tager allerede afsted om lørdagen, d. 30/6. Nu er det snart!

 

Vi har brug for forbøn! Lejren er et af de steder hvor vi ofte oplever at børn får et helt særligt møde med Gud, og det skal vi være med til at skærme om...

 

Har du lyst til at være forbeder for medarbejdere og børn i løbet af ugen (Uge 27: 1/7-7/7), så skriv dig på sedlen bagerst i kirkesalen.

Du kan også kontakte Morten: 22925370 eller Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den., så skriver vi dig på.

 

Tak til alle jer der allerede har skrevet jer på, det sætter vi rigtig stor pris på!
 

Kh.

lederteamet på Påruplejr 1

 

 

 

Vi har nu igen udsigt til søndag formiddag, hvor vi skal have gudstjeneste med spændende indslag...

love

 

Vi skal nemlig bl.a. indsætte Torben og Helene Lykke Olesen som nye ledere af lovsangstjenesten i Jacobskirken, så kom og støt op!

 

Teamet er:

Mødeleder: Morten Aske Rasmussen

Taler: Simon Stochholm

Lovsang: Tue Kongsvold

Børnekirke: Lise og Stella

Kirkekaffe: Maria Rasmussen

 

-Vi glæder os til søndag! :)

 

staevneI uge 28 er der SommerCamp i Kolding! (7/7-13/7) Alle campingpladser er nu optaget, men der er stadig mulighed for at booke et værelse på højskolen.

 

Har du ikke mulighed for at være med hele ugen, er der gratis besøgsdag tirsdag, hvor vi tænker at drikke en lille kop kaffe sammen nede i Odensegaden...

 

Vi har igen i år menighedsteltet med, som er til fri afbenyttelse hele ugen, og det kommer til at stå på hjørnet nederst på Odensegade.

 

I år indfører vi en lille gimmick som er, at hvis du sætter et dannebrogsflag udenfor dit fortelt, er det en invitation til at komme indenfor. Det kan gøre det nemmere at vide om man er velkommen til at slutte sig til selskabet, eller om det er en "lukket fest"... (begge dele er naturligvis helt i orden).

 

Husk også at Sommercamp også handler om fællesskab, fest og farver så tag dit bedste pynt med hjemmefra!

 

Det bliver hyggeligt på SommerCamp! Se programmet her.

megafon

Cafégudstjenester: Husk at der er cafégudstjenester sommeren igennem, startende med den 15. juli med Christian og Mai-Britt Schmidt. Første ordinære gudstjeneste efter sommer er søndag d. 12. august.

 

Sidste dag på kontoret: Kontoret lukker og slukker for sommeren torsdag d. 28. juni kl. 14.30. Vi er tilbage på kontoret igen tirsdag d. 7. august. Det vil også være muligt at træffe præsterne under SommerCamp i uge 28.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Login Form