Julehjælp

ea2Evangelisk Alliances Bedeuge: 7. - 14. januar 2018.

Årets tema er: På vej - som pilgrim, fremmed og flygtning

Thomas Bjerg Mikkelsen, formand for Evangelisk Alliance, skriver i forordet til årets folder:
Årets bedeuge tager udgangspunkt i en dyb, bibelsk sandhed: Som kristne er vi fremmede i denne verden, vi er pilgrimme på gennemrejse, og denne verden er ikke vores hjem. Vi er på vej mod vores endelige destination: Guds evige rige.

Folderen er udarbejdet af Evangelisk Alliance i Spanien af udvalget for bøn og teologi. Den danske version følger i store træk oplægget, men form og indhold er tilpasset danske forhold af journalist og teolog Niels Sørensen.

Indsamling

Evangelisk Alliance samler i år ind til to lokale kirker i Aleppo og Homs i Syrien, der hjælper med mad, tæpper og diesel til nødstedte.

Mere info om ugen:

Se EA Fyns facebook-side her

Du kan se ugens tekster her

Download lokal folder for Odense her

Tilmeld dig daglig sms med dagens bønneemne ved at sende en sms med teksten: BED til 6112 2886

Bedefolderen findes også på papir, som ligger bagest i kirkesalen.

julepakkeEr du økonomisk trængt eller kender du en familie som har brug for hjælp til at få julen til at hænge sammen?

Nu er det muligt at søge julehjælp fra Jacobskirken, i form af en julepakke med alt hvad der behøves til en klassisk dansk juleaften. Der vil også medfølge en lille gave til børnene, hvis pakken afhentes på kirkens adresse på Thorsgade 40 i Odense.

Der kan udfyldes en ansøgning på https://goo.gl/forms/GuOSKjvLxizadgnu2 eller man kan ringe til kontoret på 23640002, så gør vi som kirke hvad vi kan, for at gøre julen lidt sjovere for trængte familier i Odense.

generationDer er i året der er gået opstået behov for at lave tre nye familiegrupper i Odense og omegn.

Med principperne om familiegrupper tænker vi grupper der går på tværs af aldersskel og generationer.

Vi tror at vi på den måde giver mulighed for at blive inspireret af hinanden på måder vi ellers ikke havde opdaget.

Konkret mangler disse grupper "bedsteforældre" og "voksne" som ønsker at bidrage med liv og erfaring.

Vi ser det fælles liv på tværs af interesser, generationer og situationer som værende meget værdifuldt.

Hvis du/I har lyst til at deltage i det, så kontakt Ruben Tychsen hurtigst muligt på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller på tlf. 2068 3462, og hør nærmere.

Family PortraitRuben Tychsen har formuleret en skrivelse om de tanker vi har gjort os om familiegrupper i Jacobskirken.

Læs om hvad det vil sige at være værtsfamilie, gruppeleder eller "bedsteforældre" og kontakt os gerne hvis du synes det lyder spændende.

Skrivelsen er vedhæftet fredagsmailen, og findes også i "fast form" bagerst i kirken.

giventorsdag-Har du et særligt talent, eller er der noget du brænder for at gøre?

-Er det noget vores børneflok kunne have gavn af?

-Har du tid, én eller to torsdag aftener i dit liv, mellem 18.30 og 20.00?

Så vil vi gerne invitere dig til at være gæstelærer i stepBYstep!

Om du har talent indenfor syning, træværksted, musik, dans, fluebinderi, cykelværksted, klovneri, sodavandskapselsamleri eller noget helt andet er underordnet… Bare du brænder for det du laver, og har lyst til at dele det med nogle børn i alderen 7-11 år…

Kontakt Lise eller Tina for mere info.