Bogcenter

bogcenter b

Jacobskirken driver Kristent Bogcenter, der er beliggende Søndergade 12 i Odense Centrum.

Butikkens formål er at gøre kristen litteratur synlig i Danmark, og sortimentet er derfor bredt - både hvad angår aldersgrupper, emner og forlag. Der er mange bøger på hylden, så der er sjældent lang leveringstid.

Butikken drives af frivillige medarbejdere, der står klar til at hjælpe dig med at finde lige det, du leder efter.

Butikken åbnede for første gang i marts 1993 og gennemgik omfattende renovering i 2008.

Åbningstider:

Mandag kl. 13.00 - 17.00

Tirsdag-fredag kl. 10.00 - 17.00

Lørdag lukket

Hvis du ønsker at købe kristent musik eller kristne bøger online så besøg www.kristentbogcenter.dk.