Netværk/Familiegrupper

En netværksgruppe er vores betegnelse for et mindre fællesskab, som vi opmuntrer mennesker til at være i. Netværksgrupper er fællesskaber, hvor man forpligter sig på hinanden og vandrer sammen i troen og i livet. Netværksgrupper er stedet, hvor man - midt i vores store fællesskab- kan koble sig på og blive forbundet med menigheden gennem meningsfulde relationer.

Vi har en række  forskellige netværksgrupper. De fleste mødes en hverdagsaften og gerne hver 14. dag. Der er grupper, som er mere familieorienteret, grupper med forskellige eller bestemte alderssammensætninger osv.

En netværksgruppe er ikke bare et sted, hvor du kan få dine behov mødt, men også et sted hvor du kan være med til at møde andres behov.

Ønsker du at komme med i en netværksgruppe, eller gør du dig overvejelser om at starte eller lede en netværksgruppe, så skriv til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..