Frit Samvær

fritsamvr1Under overskriften "Frit Samvær" afholder kirken normalt seniormøde 1 gang om måneden (Juli og august dog undtaget).

Lige for tiden holder Frit Samvær dog pause pga. omstruktureringer, men vi forventer at komme stærkt igen i starten af det nye år.

Frit Samvær foregår i kirkens hyggelige cafélokaler, og er som regel henlagt til den tredie torsdag i måneden. De fleste møder starter kl.14.30 og slutter kl. ca. 16.30.

Nøgleordene for indholdet i Frit Samvær er: Sang og musik, taler og foredrag, kaffe og socialt samvær. Særlige arrangementer som fællesspisning, julefest og sommerudflugt er ligeledes en del af aktivitetens mange tilbud til ældre.

Og sidst men ikke mindst: Frit Samvær er ikke blot for menighedens egne seniorer, men alle er hjertelig velkommen!

Ønsker du at vide mere eller deltage, så kontakt kontoret: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.