Frit Samvær

fritsamvr1Under overskriften "Frit Samvær" afholder kirken seniormøde 1 gang om måneden (Juli og august dog undtaget).

Frit Samvær foregår i kirkens hyggelige cafélokaler, og er som regel henlagt til den tredie torsdag i måneden. De fleste møder starter kl.14.30 og slutter kl. ca. 16.30.

Nøgleordene for indholdet i Frit Samvær er: Sang og musik, taler og foredrag, kaffe og socialt samvær. Særlige arrangementer som fællesspisning, julefest og sommerudflugt er ligeledes en del af aktivitetens mange tilbud til ældre.

Og sidst men ikke mindst: Frit Samvær er ikke blot for menighedens egne seniorer, men alle er hjertelig velkommen!

Programmet for halvåret kan ses her

Ønsker du at vide mere eller deltage, så kontakt leder af Frit Samvær Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..