• Next:ODENSE

Starten på en Ekstraordinær Hverdag

Next odenseVision

”Jacobskirken - udvikler og udruster tjenester, der virker til evangeliets udbredelse.”

Mission

At udruste unge til et radikalt liv for Jesus, og til aktiv tjeneste, inkarnalt og missionalt.

Struktur

Next:ODENSE er et tresidet ungdomsarbejde der forbinder spændet mellem hjemkomst fra efterskole og deltagelse i smågrupper/familiegrupper.

De tre sider kan formuleres således:

1. Et tæt og trygt fællesskab for en kernegruppe af unge, med en kultur der har fokus på Jesus, og en målsætning om at se nye komme til tro og blive en del af gruppen. Dette kalder vi Next:UP, som foregår hveranden onsdag i lige uger i kirkens café. (18.30 når der er med mad, og 19.30 når det er uden mad).

2. Månedlige events, som faciliterer at unge kristne bliver udfordret til at leve radikalt for Jesus og at tjene Ham. Samtidig er det en forventning at disse events bliver et redskab til introducere nye mennesker for Jesus, gennem almindelig venskabsevangelisation. Dette kalder vi Next:IN, som foregår første fredag i måneden kl. 19.30 i kirkesalen. (jan-maj og sept-nov).

3. Outreaches som præsenterer Jesus, både missionalt og socialt, for den by, det land og den verden vi er i. Samtidig ønsker vi at udfordre de unge, til at udvide deres tjenestehorisont. Dette kalder vi Next:CHALLENGE, som sker løbende og meldes ud via Facebook og på Next:UP.

Følg med i Next:ODENSE via Facebook, eller kontakt Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den., Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. for mere info.