Slip Bibelen Løs

•

lockedbibleFrikirkeligt Forum i Odense startede i efteråret 2009 et gratis kursus kaldet ’Slip Bibelen Løs’ for personer, der:

• har ønsket sig at danne sig et overblik over Bibelens budskab – og finde en sammenhæng mellem dens bøger.
  • gerne har villet vide mere om kristendommen, som er grundlaget for den danske kultur?
  • kunne tænke sig selv at læse i Bibelen og opdage, hvad den siger dig?
  • gerne har villet vide, hvorfor Bibelen er den mest udbredte bog i verden?

I løbet af 4 år ’slap vi Bibelen løs’, dvs. vi arbejdede os gennem alle Bibelens bøger (Se kursusplan).
Målet var at give en oversigt over den enkelte bog og en samlet ’værktøjskasse’, der gør alle i stand til at læse Bibelen med forståelse og indsigt.

Kurset var tilrettelagt for alle interesserede, også selv om man ikke var vant til at komme i kirke og ikke kendte noget til Bibelen i forvejen.
Erfarne bibellæsere ville dog også kunne få gavn og ny indsigt af kurset.

Er du gået glip af kurset, kan du lytte til lydoptagelserne.

Læs mere på www.slipbibelenloes.dk