• Jacobskirkens Børn og Unge

  - for børn i alle aldre!
 • Next:UP (16+)

  Onsdage i lige uger 19.30-22.30
 • NxT_LvL for dig mellem 12 og 15 år

  Hver torsdag 18.30-20.00
 • 1
 • 2
 • 3

Om jaBU

Lidt info om lokalforeningen jaBU...

Jacobskirkens Børn og Unge arbejde er samlet i lokalforeningen jaBU, som er tilknyttet landsorganisationen Apostolsk Kirkes Børn og Unge (AKBU).

jaBU har til formål at styrke børn og unges personlige udvikling og karakterdannelse på grundlag af en kristen livsanskuelse ved, gennem planlagte aktiviteter, at give anledning til kreativitet og medlevende stillingtagen.

jaBU har i øjeblikket omkring 70 medlemmer fordelt på seks alderssvarende aktiviteter og har eksisteret siden starten af 1980’erne.

Formelt set fejrede jaBU 30-års jubilæum i 2013 og vil i fremtiden gerne se sig selv løfte en endnu større del af lokalsamfundets arbejdsopgaver med hensyn til børn og unge.

Har du lyst til at være med til at gøre en forskel for børn og unge i Jacobskirken og lokalsamfundet, så kontakt præst Morten Aske Rasmussen: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..

Har du lyst til at være medlem og deltager på en af jaBU’s mange aktiviteter eller blot støtte foreningen passivt, så kontakt jaBU’s kasserer Maria Rasmussen: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..

Har du lyst til at vide mere om jaBU’s visioner eller være med til at skabe bedre rammer for Jacobskirkens og lokalsamfundets børn og unge, så kontakt jaBU’s formand Tue Kongsvold: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..

Læs mere ovenover om hvilke børne og ungeaktiviteter jaBU tilbyder.

Login Form