• Kristent Bogcenter

  Stort udvalg af kristen litteratur i Søndergade 12
 • Gudstjeneste

  i Jacobskirken hver søndag 10.30
 • stepBYstep og NxT_LvL

  Torsdag 18.30 til 20.00
 • 1
 • 2
 • 3

Hvem er vi?

kirkeJacobskirken, der ligger i centrum af Odense, er en af flere frikirker i byen og er en del af det apostolske netværk, der består af ca. 35 lokale menigheder spredt ud over hele landet. Apostolsk Kirke har sine historiske rødder i Wales og kom til Danmark i begyndelsen af 1900-tallet som en del af pinsevækkelsen.

Kirkens liv udspiller sig bl.a ved søndagens gudstjeneste, ved aktiviteter for børn og unge i løbet af ugen, ved møder for ældre, ved sammenkomster i hjemmene og på lejre.

Fællesskabet på tværs af alder og andre skel er vigtigt for os, og vi ser en styrke i den mangfoldighed, som derved kommer til udtryk. Menigheden tæller omkring 150 personer, hvoraf halvdelen regelmæssigt deltager ved søndagens gudstjeneste.

Gudstjenesten er central for os. Sang og musik samt formidlingen af budskabet om Jesus Kristus, Guds Søn og verdens Herre og Frelser, spiller en vigtig rolle. Formidlingen tager udgangspunkt i Bibelen, som vi opfatter som Guds inspirerede Ord.

Børnene er med i den første del af gudstjenesten og fortsætter derefter i Børnekirken (Stjerneklubben) og legestue, som varetages af engagerede medarbejdere.

Efter gudstjenesten er der mulighed for fællesskab over en kop kaffe.

Du skal være hjerteligt velkommen!

 

KONTORET ER åbENT:

mandag : Lukket

tirsdag: 9-14

onsdag: Efter aftale

torsdag: Efter aftale

fredag: 9-14

Login Form