Frit samvær - vender stærkt tilbage

Erik HedelundDet er med stor glæde at vi kan annoncere at Frit Samvær starter op igen, efter godt et års fravær. Det er Erik Hedelund som, efter vores samtale på perspektiv-samlingen i søndags, har valgt at tage staffetten op igen for en periode.

Det vil således fremover være Erik, i samarbejde med et udvalgt team, der står for Frit Samvær i Jacobskirken.

Ligesom det har været traditionen i mange år, vil Frit Samvær fremover finde sted hver d. 3. Torsdag i måneden i kirkens cafélokaler.

Der er opstart 15. august med udflugt til Gyldensteen strand. Yderligere information om udflugt og møder følger snarest.

Vi takker Gud for et fortsat fantastisk ældrearbejde i Frit Samvær.

Summertime

summerLedelsen og Jacobskirken ønsker jer alle en velsignet sommer, med mange gode oplevelser. Præsterne holder ferie i ugerne 29-30-31, og er tilbage igen tirsdag d. 6. august. I nødstilfælde kan man ringe til kirketelefonen: 9384 8777.

Alting lukker dog ikke helt ned, da der vil være et par cafégudstjenester i caféen i løbet af sommeren:

14. juli kl. 10.30: Cafégudstjeneste med Ulla og John Østergaard.

21. juli: Ingen Gudstjeneste

28. juli: Ingen Gudstjeneste

4. august kl. 10.30: Cafégudstjeneste med Karin og Samuel Barbé

11. august kl. 10.30: Homecoming med Gudstjeneste og grillmad!

I uge 27 er en stor flok børn og voksne taget til Påruplejren i Midtjylland. Vær med til at bede for ugen.

I uge 28 er der SommerCamp i Kolding, hvor mange fra menigheden deltager, og i år har vi udvidet menighedsteltet og slået os sammen med Esbjerg! Teltet ligger på plads 173 og 182. Kom ned i "Odensegade" og få en kop kaffe hvis du er i Kolding i uge 28, og bemærk især at tirsdag er gratis besøgsdag! Se program

Gud velsigne jer derude i sommerlandet, håber vi ses! :)

Det tænker vi om familiegrupper

Family PortraitRuben Tychsen har formuleret en skrivelse om de tanker vi har gjort os om familiegrupper i Jacobskirken.

Læs om hvad det vil sige at være værtsfamilie, gruppeleder eller "bedsteforældre" og kontakt os gerne hvis du synes det lyder spændende.

Skrivelsen er vedhæftet fredagsmailen, og findes også i "fast form" bagerst i kirken.

Familiegrupper

generationDer er i året der er gået opstået behov for at lave tre nye familiegrupper i Odense og omegn.

Med principperne om familiegrupper tænker vi grupper der går på tværs af aldersskel og generationer.

Vi tror at vi på den måde giver mulighed for at blive inspireret af hinanden på måder vi ellers ikke havde opdaget.

Konkret mangler disse grupper "bedsteforældre" og "voksne" som ønsker at bidrage med liv og erfaring.

Vi ser det fælles liv på tværs af interesser, generationer og situationer som værende meget værdifuldt.

Hvis du/I har lyst til at deltage i det, så kontakt Ruben Tychsen hurtigst muligt på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller på tlf. 2068 3462, og hør nærmere.

Gi' en torsdag til børnene

giventorsdag-Har du et særligt talent, eller er der noget du brænder for at gøre?

-Er det noget vores børneflok kunne have gavn af?

-Har du tid, én eller to torsdag aftener i dit liv, mellem 18.30 og 20.00?

Så vil vi gerne invitere dig til at være gæstelærer i stepBYstep!

Om du har talent indenfor syning, træværksted, musik, dans, fluebinderi, cykelværksted, klovneri, sodavandskapselsamleri eller noget helt andet er underordnet… Bare du brænder for det du laver, og har lyst til at dele det med nogle børn i alderen 7-11 år…

Kontakt Lise eller Tina for mere info.