Åbningsfest - Familienetværk

familienetværk1Familienetværket Odense inviterer til stor åbningsfest med lækker mad og gaver til alle! Det løber af stablen d. 16 Januar 2020, fra klokken 16.30 til 19.00 i Jacobskirken´s cafélokaler.

Familienetværket er et tværkirkeligt samarbejde med Blå Kors og forgår i Jacobskirken Odense. Det er et sted, hvor forskellige familier kan mødes, hygge sammen og skabe meningsfulde relationer. Der er vil være aldersinddelte aktiviteter, fællesspisning og andagter, og ind imellem særlige arrangementer med relevante temaer for familierne.

Tilmelding til åbningsfesten kan ske ved at sende en sms til 93943777 med dit navn samt dine børns navne og alder. Vi håber at se rigtig mange til en festelig opstart.

Invitation til Moldova-dag

moldova dagPå vegne af missionærpar Johannes & Charlotte og kirkecenteret i Vejle inviteres alle interesserede til en Moldova-dag d. 29 Februar 2020.

Der vil være flere oplæg ved Charlotte og Johannes og gode muligheder for at stille spørgsmål samt at netværke med andre kirker og organisationer, som på forskellige måder støtter arbejdet i Moldova.

Formålet med dagen er at synliggøre hvilket fantastisk arbejde der allerede er og stå sammen om forsat at bede og opmuntre det gode arbejde og Johannes og Charlotte.

Du kan læse mere om programmet og tilmelding på:

Du kan også følge begivenheden på facebook:

Vi glæder os til en skøn dag og håber du har lyst til at deltage

Det genoprettede liv: Ressourcer

druer2Ressourcer

Forløbet om det genoprettede liv sluttede officielt i uge 41, men der ligger stadig deltagerhæfter bag i kirkesalen til fri afbenyttelse (på dansk og engelsk).

Herunder kan du også finde podcasts, videoer og dias fra de enkelte søndage.

Har du generelt besvær med at finde kirkens podcasts? Så klik her for en nem vejledning.

Du kan også Klikke her for at se introvideoen til hele forløbet.

Uge 1 - Den store historie del 1:

Video: Peter Stochholm

PowerPoint

Uge 2 - Den store historie del 2:

Video: Tommy Rasmussen

Uge 3 - Gud:

Video: Karin Barbé

Uge 4 - Familie:

Video: Morten Aske Rasmussen

Uge 5 - Menighed:

Video: Dominique Lachat

Uge 6 - Arbejde:

Video: Simon Stochholm

Uge 7 - Fritid:

Video: Ruben Tychsen

PowerPoint

Det tænker vi om familiegrupper

Family PortraitRuben Tychsen har formuleret en skrivelse om de tanker vi har gjort os om familiegrupper i Jacobskirken.

Læs om hvad det vil sige at være værtsfamilie, gruppeleder eller "bedsteforældre" og kontakt os gerne hvis du synes det lyder spændende.

Skrivelsen er vedhæftet fredagsmailen, og findes også i "fast form" bagerst i kirken.

Familiegrupper

generationDer er i året der er gået opstået behov for at lave tre nye familiegrupper i Odense og omegn.

Med principperne om familiegrupper tænker vi grupper der går på tværs af aldersskel og generationer.

Vi tror at vi på den måde giver mulighed for at blive inspireret af hinanden på måder vi ellers ikke havde opdaget.

Konkret mangler disse grupper "bedsteforældre" og "voksne" som ønsker at bidrage med liv og erfaring.

Vi ser det fælles liv på tværs af interesser, generationer og situationer som værende meget værdifuldt.

Hvis du/I har lyst til at deltage i det, så kontakt Ruben Tychsen hurtigst muligt på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller på tlf. 2068 3462, og hør nærmere.