Dåbsgudstjeneste 26. maj

daabVi er i den fantastiske situation at 4 af vores unge har valgt at blive døbt søndag d. 26. maj.

Vi vil derfor gerne indbyde jer alle til at komme og være med, og støtte op om vores unge denne dag, hvor vi også får besøg af Johannes Hansen fra Apostolsk Kirke i Aalborg.

Før dåben vil der være dåbsundervisning, nærmere betegnet onsdag d. 22. maj kl. 16.00 i caféen.

Teamet er:

Taler: Johannes Hansen

Mødeleder: Morten Aske Rasmussen

Lovsang: Mai-Britt Wind Schmidt

Børnekirke: Lise, Stella og Aleksander

Kirkekaffe: TBA

Kort Nyt

megafonStore Bededag: I Kristi Himmelfartsferien (30. maj til 2. juni) er der "Himmelske Dage på Heden" i Herning. 300 arrangementer løber af stablen over 4 dage, og 1. juni er især det store "Himmelske Show" i Boxen hovedattraktionen.

Tag en avis bagerst i kirkesalen eller check https://www.himmelskedage.dk/ for mere info.

Nyt telefonnummer: Kirkens fastnetnummer 66 17 71 51 er lukket ned, fordi vi har brug for at være mere mobile i hverdagen.

Derfor er der oprettet et nyt nummer, som er: 93 84 87 77 (93 848 777)

VENUE og NEXT 24. maj kl. 19.00

venuenext smallVENUE og NEXT er to ungdomsgudstjenester (hhv. fra Bykirken og Jacobskirken), som er gået sammen om at lave ét stort ungdomsmøde i Jakobskirken d. 24. maj!

Vi ryster posen og lægger op til en fantastisk aften, med fællesskab, gudstjeneste og en fremragende café efter det hele! :)

Aftenens prædikant er Maria Makovini, som er ungdomspræst i Mariagerfjord Frikirke.

Maria er en rigtigt god leder, og hun har så meget på hjertet for den unge generation!

Så kom og vær med - du vil ikke gå glip af denne aften!

True Gospel Singers - Pinsekoncert

true gospel singersSøndag d. 9. juni kl. 20.00 slår Jacobskirken, sammen med True Gospel Singers, dørene op til årets store pinsekoncert.

Ved koncerten kan du høre moderne, groovy gospelsange og soulfyldte ballader af Kirk Franklin, Donald Lawrence og Israel Houghton m.fl.

True Gospel Singers består af 50 håndplukkede sangere, og koret har siden starten i 2008 markeret sig som ét af Danmarks bedste gospelkor.

Kendetegnende for koret er en meget høj musikalsk standard og et udadvendt og smittende scenisk udtryk.

Ved siden af kirkekoncerterne er True Gospel Singers et meget efterspurgt backingkor for kendte kunstnere såvel live som i studiet og på TV.

Koret har således optrådt og indspillet med Rasmus Seebach, Burhan G., Barbara Moleko, Ankerstjerne, Mick Øgendahl, Erann DD, Oh Land og Poul Krebs m.fl.

Gudstjeneste på Midtfyn

doveSøndag den 9. Juni indsætter vi en ledelse på Midtfyn.

I den forbindelse indsætter vi også Samuel Barbé som præsteaspirant og frontmand for ledelsen, med henblik på at Midtfynsgruppen i løbet af et par år overgår til at blive en selvstændig menighed.

Som en ekstra støtte for Midtfynsgruppen har vi valgt at flytte vores normale formiddagsgudstjeneste fra Jacobskirken til Ellehavevej 2, Ryslinge kl. 10.00.

Der er derfor IKKE Gudstjeneste i Jacobskirken i Thorsgade 40 denne dag.

Morten Aske Rasmussen taler ved Gudstjenesten.