Invitation til Moldova-dag

moldova dagPå vegne af missionærpar Johannes & Charlotte og kirkecenteret i Vejle inviteres alle interesserede til en Moldova-dag d. 29 Februar 2020.

Der vil være flere oplæg ved Charlotte og Johannes og gode muligheder for at stille spørgsmål samt at netværke med andre kirker og organisationer, som på forskellige måder støtter arbejdet i Moldova.

Formålet med dagen er at synliggøre hvilket fantastisk arbejde der allerede er og stå sammen om forsat at bede og opmuntre det gode arbejde og Johannes og Charlotte.

Du kan læse mere om programmet og tilmelding på:

Du kan også følge begivenheden på facebook:

Vi glæder os til en skøn dag og håber du har lyst til at deltage

Virksomhedspraktikant i Jacobskirken

diagramSom nogen måske har bemærket, så har vi for tiden Stine Amtkjær Mikkelsen som virksomhedspraktikant i kirken.

Der er tale om en 4 ugers praktik som kontorassistent/administrativ medarbejder, og Stine arbejder primært med organisering af de praktiske opgaver i menigheden.

En væsentlig opgave som skal løses og som kommer til at involvere en del af os er, at synliggøre alle menighedens aktiviteter og arbejdsgrene.

Der har på Puls-samlingerne flere gange været efterspurgt en oversigt over, hvad der foregår i menigheden og hvor der kunne bruges en ekstra hånd eller to. Det arbejde er Stine i fuld gang med, og hun vil derfor i den kommende tid tage fat i relevante personer for at indhente den nødvendige viden.

Tag godt imod Stine når hun kommer rundt, så hendes tid i virksomhedspraktik bliver en god tid.

Frit Samværs juleafslutning

julefrokost

Torsdag den 12. december kl. 12.00 holder Frit Samvær juleafslutning med julefrokost og kaffe.

Vi synger nogle af julens skønne salmer og skal naturligvis også høre juleevangeliet.

Prisen for deltagelse er 120 kr. og bemærk at sidste tilmeldingsfrist er på søndag d. 8. december. Tilmeldingslisten ligger bagerst i kirken.

For mere info kontakt Erik Hedelund

Kort Nyt

megaphone tree

PULS: Efter julefestgudstjenesten d. 15/12 er der atter PULS-samling i caféen med en let frokost og info om tiden der gik, tiden der kommer, og mulighed for at give din mening til kende.

Kom frisk!

Hyggedag: Fredag d. 20/12 Fra kl. 13.00 har vi julehygge for alle børn og barnlige sjæle, når vi hygger omkring klippe-klistrebordet med æbleskiver og gløgg.

Byens skoler lukker allerede torsdag d. 19, så derfor denne ”hyggedag på kontoret”.

Der er ikke et stort program, men måske går vi en tur? Eller også er der stikbold i gården?

Bøn i caféen: Husk at bedemødet tirsdag formiddag holder juleferie for tiden. Vi er tilbage igen tirsdag d. 7/1 2020.

Bønneværksted: Til gengæld er der bøn i Jacobskirken onsdag d. 11/12 kl. 19.30.

Bøn er centralt for menighedslivet, så kom og stå sammen i fællesskabet onsdag aften...

Aftenen ledes af Karin og Samuel Barbé, og foregår i BagHuset.

Next:JUL 11. december kl. 17.30

juleaftenOnsdag d. 11. december skal vi afholde årets største julefest, som et brag af en juleafslutning for Next:UP.

The grand olds: Tychsen, Rasmussen, Lakhat, Hr. Høier og Barbé iklæder sig nissehue, forklæde og julehumør og snedkererer årets fedeste og hyggeligste Next:JUL.... ever! Det bliver EPISK!

- Tag nissehuen, nisseskæg, julesweateren, englevingerne på.
- Fyr op for juleglimmeret
- Tag et par sjove eller spændende pakker med til pakkeleg (á ca. 20 kr.)
- og kom til en dejlig julemiddag. :)

Husk at tilmelde dig på Facebook her.

Vi ses!