Summertime

summerLedelsen og Jacobskirken ønsker jer alle en velsignet sommer, med mange gode oplevelser. Præsterne holder ferie i ugerne 29-30-31, og er tilbage igen tirsdag d. 6. august. I nødstilfælde kan man ringe til kirketelefonen: 9384 8777.

Alting lukker dog ikke helt ned, da der vil være et par cafégudstjenester i caféen i løbet af sommeren:

14. juli kl. 10.30: Cafégudstjeneste med Ulla og John Østergaard.

21. juli: Ingen Gudstjeneste

28. juli: Ingen Gudstjeneste

4. august kl. 10.30: Cafégudstjeneste med Karin og Samuel Barbé

11. august kl. 10.30: Homecoming med Gudstjeneste og grillmad!

I uge 27 er en stor flok børn og voksne taget til Påruplejren i Midtjylland. Vær med til at bede for ugen.

I uge 28 er der SommerCamp i Kolding, hvor mange fra menigheden deltager, og i år har vi udvidet menighedsteltet og slået os sammen med Esbjerg! Teltet ligger på plads 173 og 182. Kom ned i "Odensegade" og få en kop kaffe hvis du er i Kolding i uge 28, og bemærk især at tirsdag er gratis besøgsdag! Se program

Gud velsigne jer derude i sommerlandet, håber vi ses! :)