Kalenderopdateringer

kalenderKalenderen i menighedsbladet rækker som bekendt kun til udgangen af november, der er faktisk også kommet et par ekstra aktiviteter til siden det blev udgivet. Derfor kommer der her en liste over datoer som er værd at notere i kalenderen allerede nu.

Søndag d. 5/11 efter gudstjenesten afholder vi igen PERSPEKTIV-samling med en let frokostanretning. Kom og bliv opdateret på livet i vores kirkefamilie, og på det der kommer i fremtiden.

Søndag d. 19/11 er der Dåb i forbindelse med Gudstjenesten. Umiddelbart før denne dato vil der være en dåbsforberedelse, så hvis du overvejer at blive døbt eller kender nogen der gør det, så tag kontakt til kontoret for yderligere information.

Søndag d. 3/12 er der ikke gudstjeneste som vanligt, men istedet Julefest kl 14.30 sammen med Vesterbro-kvarteret. Det er en fantastisk mulighed for at møde og knytte bånd til det kvarter vi som kirke er en del af, og én af de indgange vi har til at forkynde (jule)evangeliet.

Dette års Julegudstjeneste søndag d. 24/12 starter kl 14.00, så der er god tid til efterfølgende at komme hjem til julestegen. Vi glæder os til at fejre den med dig.

Søndag d. 22/4 er der Ungdomsvelsignelse i forbindelse med Gudstjenesten. Kom i god tid så du sikrer dig en plads, da der nok bliver godt fyldt op. Hvis du kender nogen der er interesseret i at blive ungdomsvelsignet, så kontakt kontoret for information om forløbet af ungdomsundervisningen.

Menighedslejr 2018 løber af stabelen d. 27-29/4, og bliver afholdt på Apostolsk kirkes højskole i Kolding. Der bliver masser af sovepladser og fantastiske rammer for en god weekend, hvor vi kan komme endnu tættere sammen som kirkefamilie.