Åbningsfest - Familienetværk

familienetværk1Familienetværket Odense inviterer til stor åbningsfest med lækker mad og gaver til alle! Det løber af stablen d. 16 Januar 2020, fra klokken 16.30 til 19.00 i Jacobskirken´s cafélokaler.

Familienetværket er et tværkirkeligt samarbejde med Blå Kors og forgår i Jacobskirken Odense. Det er et sted, hvor forskellige familier kan mødes, hygge sammen og skabe meningsfulde relationer. Der er vil være aldersinddelte aktiviteter, fællesspisning og andagter, og ind imellem særlige arrangementer med relevante temaer for familierne.

Tilmelding til åbningsfesten kan ske ved at sende en sms til 93943777 med dit navn samt dine børns navne og alder. Vi håber at se rigtig mange til en festelig opstart.