Lørdag d. 28. marts kl. 9.00 har vi arbejdslørdag hvor vi har en del små og større arbejdsopgaver der skal løftes overalt i vores fantastiske lokaler.

Der er en lamelvæg der skal rives ned, et gelænder der skal bygges, vægge der skal males, tæppe der skal lægges, et kirketorv der skal arrangeres, en kaffebar der skal bygges, vinduer der skal pudses, IT-opgaver der skal løses og meget mere. Der er altså masser af opgaver i forskellige kategorier og alle kan helt sikkert bidrage!

Udover det gode arbejdsfællesskab, inkluderer deltagelse endda både morgenmad og frokost, samt hyggeligt samvær og snak. Tilmeldingsliste til morgenmad og frokost bliver lagt bagerst i kirkesalen, og ellers kan tilmelding ske på info@jacobskirken.dk.

Vi glæder os til at arbejde sammen i/på vores skønne kirkelokaler!