Den annoncerede arbejdslørdag gennemføres, trods de nye retningslinjer, om end i en lidt redigeret form.

Vi mødes kl. 10:00, og ikke kl. 9:00 som planlagt, og grundet omstændighederne serverer vi ikke morgenmad og frokost. Vi henter dog noget mad ved frokosttid, og forventer at dagen slutter kl. 14:00.

Mundbind er IKKE nødvendigt, da der ikke er offentlig adgang på dagen. Derfor er det også vigtigt at du tilmelder dig, hvilket kan foregå her.

Selvom vi ikke har været så meget til stede i lokalerne i foråret, trænger vores kære kirke til en kærlig hånd, så der er opgaver nok at gå i gang med.

Se liste med mulige opgaver her.

Vi glæder os til at mødes omkring hammer og søm, koben og knaster, lørdag d. 31. oktober, i vores dejlige kirkelokaler!