Bedeugen kommer ikke til Jacobskirkens lokaler i år, men vi er naturligvis alligevel en del af fælesskabet omkring bønnen.

Årets tema er: Sabbat

Thomas Bjerg Mikkelsen, formand for Evangelisk Alliance, skriver i forordet til årets folder:

Hvilen er et kendt begreb i den åndelige litteratur: hvilen i Gud, den åndelige hvile eller troens hvile. Den er et mål for troen, men den er også vejen til den […] Mennesket er på vej mod den syvende dag, den evige hviledag.« Sådan skriver den svenske teolog Tomas Sjödin i bogen Det sker, når du hviler.

Det er en klog erkendelse, som vi har behov for at besinde os på, for vores samfund – og dermed også kirken – er præget af et højt livstempo,som både går ud over troslivet og de nære relationer.

Indsamling

Evangelisk Alliance samler i år ind til en mobil bibelskole for Østeuropæiske Roma-ledere. Der er stor vækkelse i denne gruppe, men nøden er stor ift. fattigdom og marginalisering i samfundet. En mobil skole ville kunne komme ud til de nye roma-ledere, og udruste dem til de udfordringer som de nye kirker står overfor.

Mere info om ugen:

Se EA Fyns facebook-side her

Du kan se ugens tekster her

Download lokal folder for Odense her

Både den lokale og generelle bedefolder findes også på papir, bagest i kirkesalen

fb-share-icon