Bedeugen kommer til Jacobskirken fredag d. 13. januar, i en uge som bliver markant anderledes end den hidtil har været

Årets tema er: Glæde

Vi har i år valgt at ændre fokus fra de traditionelle bønnemøder, og i stedet kigge mere på måder at bede på. Dette skal -udover bønnens kraft i sig selv- være med til at inspirere det bønsliv som leves i hverdagen, udover bedeugen. Derfor vil man i løbet af ugen opleve både bønnevandringer, Taizé, Messy Church og lovsangsaften.

Se program her

Indsamling

Evangelisk Alliance samler i år ind til forfulgte kristne i Myanmar. EA støtter kirken i Myanmar gennem organisationen Asian Access. Her arbejder man med nødhjælp til de mange fordrevne på grund af krigen og har desuden et særligt fokus på de forfulgte kristne, hvor de arbejder med at træne præster og ledere til at navigere under forfølgelse og tortur.

Mere info om ugen:

Se EA Fyns facebook-side her

Du kan se ugens tekster her

Download lokal folder for Odense her

Både den lokale og generelle bedefolder findes også på papir, bagest i kirkesalen

fb-share-icon