Fredag d. 18. marts 2022 åbner vi igen dørene til N@-LAN og skruer som sædvanligt helt op for den kendte N@café hygge. Vi indtager Jacobskirken og fylder den med alt hvad der hører sig til et ægte LAN-party med storskærme, farvede LED og vilde turneringer!

Der er opstart fra kl. 14.00, hvor du kan begynde opsætningen af din computer! Om du spiller CS, LOL, Fortnite, Among Us, Minecraft, Sims eller noget helt syvende er ligegyldigt, bare du kommer!

På dagen vil der også være mulighed for at prøve VR (Virtual Reality).

Flere tilbud: FIFA på PlayStation, Partyspil på Nintendo SWITCH.

OBS! Der er mulighed for at låne en computer i kirken, hvis du er hurtig! Skriv til Morten: moras@jacobskirken.dk

Der bliver arrangeret små turneringer i løbet af eftermiddagen/aftenen, skarpt forfulgt at den store CS:GO-turnering senere på aftenen. De bedste spillere turneringerne kan se frem til evig hæder, samt præmier der går lige i ethvert gamerhjerte.

Hele eventet slutter når sidste mand giver op overfor søvnens ubønhørlige krav.

Husk at tryk “deltager” på eventet på Facebook!

Kom frisk!

fb-share-icon