…og hvorfor dog ikke?? Det bliver nemlig en hel weekend med et spændende emne, god mad og en masse fællesskab! Så du går jo glip af noget hvis du ikke kommer.

D. 13-15. Maj tager vi afsted til Lyngsbolejren ved Fredericia. Emnet for lejren bliver ”Rodfæstet” med udgangspunkt i en profeti som lød over menigheden i det forgangne år. Vi har været så heldige at få Johannes Hansen fra Aalborg til at komme og undervise, hvilket kun kan blive godt! Johannes er en skarp forkynder og underviser, som altid formår at udfordre os. Med sin teologiske baggrund og store erfaring bla. i kirkeledelse (både lokalt og nationalt) samt menighedsplanting har han i den grad også noget at have det i. Se det fulde program her.

Tilmeldingen er åben frem til på søndag d. 8. maj og kan ske på dette link eller på tilmeldingsblanketten bagerst i kirkesalen. Der er allerede mange tilmeldt, men stadig plads til flere!

Pris for hele lejren:

• Voksne: 300,-
  • Børn: 150,-
  • 0-4 år: Gratis
  • Max. pr. familie: 750,-
  • Udfordret økonomi? Kontakt præsterne for muligheder (100% fortrolighed).

Enkelte dage:

Fredag:

• 115,-
  • 50,-
  • 280,-

Lørdag:

• 170,-
  • 85,-
  • 170,-

Søndag:

• 60,-
  • 30,-
  • 150,-

Vi glæder os til at være sammen!

fb-share-icon