Søndag d. 22. maj efter gudstjenesten (ca. kl. 12.30), mødes vi til PULS i Jacobskirkens café, med en dejlig frokost til.

Temaet denne dag bliver kommunikation, med særlig fokus på Fredagsmail og Menighedsblad:

Fredagsmail: Det er vores vigtigste kommunikationsværktøj, men læser du den egentlig? Hvorfor/hvorfor ikke, og hvad bør være anderledes?

Menighedsblad: Det hører i virkeligheden en anden tid til, og koster mange ressourcer at producere. Har vi brug for det længere? Har Fredagsmail, Hjemmeside, Facebook, annonceringer ved Gudstjenester og PULS erstattet bladet?

Der er også nogen som finder vores bygninger meget interessante! Det skal vi også høre lidt om. (Clickbait? Kom på søndag og find ud af det) 😉

– Som de fleste allerede ved, er PULS Jacobskirkens mindre menighedsmøde, hvor vi både tager fat på de nye og spændende tiltag som vil ske fremover, men også kigger bagud og snakker om hvordan vi synes at den sidste tid er gået. PULS er derfor et forum, hvor man har mulighed for at tage pulsen på kirkelivet og være med til at præge det.

Vel mødt til PULS! 🙂

fb-share-icon