Søndag d. 16. januar efter gudstjenesten (ca. kl. 12.30), mødes vi til PULS i Jacobskirkens café, med en lille let frokost til.

Vi mødes om de velkendte tre punkter: “Tiden der gik”, “tiden der kommer”, og “Hvad tænker du om…”

På mødet skal vi bla. høre lidt om Midtfyn, vi skal snakke om indsatser i kirkens sociale liv, og der vil være lidt info om de kommende arbejdslørdage.

Som de fleste allerede ved, er PULS Jacobskirkens mindre menighedsmøde, hvor vi både tager fat på de nye og spændende tiltag som vil ske fremover, men også kigger bagud og snakker om hvordan vi synes at den sidste tid er gået. PULS er derfor et forum, hvor man har mulighed for at tage pulsen på kirkelivet og være med til at præge det.

Vel mødt til PULS! 🙂

fb-share-icon