Kære menighed

Siden seneste update i tirsdags er der nu i alt blevet testet 16 personer. Af disse er yderligere tre testet positiv for Covid-19, hvilket bringer os op på seks personer i alt.

Der er dog ikke noget der tyder på at nogen af de seneste tre er blevet smittet i kirken, selvom vi naturligvis aldrig kan være helt sikre på smittetidspunkter. Det er godt nyt!

Vi afventer pt. svar fra yderligere 24 tests, og der er flere der bliver testet i de kommende dage. Vi opdaterer løbende, når vi har ny info.

På baggrund af dette, samt den generelle smitteudvikling i Odense, fortsætter vi nedlukningen af Jacobskirkens aktiviteter yderligere en uge, frem til næste fredag. Det betyder at fælleskirkelig seniorsamling, tirsdagsbøn, Next:SOCIAL, stetpBYstep og NxT_LvL ikke finder sted i næste uge.

Frem til fredag d. 11. september vil vi tage stilling til hvorvidt gudstjenesten d. 13. september kan afvikles på forsvarlig vis.

Inden aktiviteterne genoptages vil vores forholdsregler ift. afstandssikring og desinficering blive opstrammet yderligere, så det er trygt for alle at deltage. Vi kan ikke gardere os imod, at der kan være smittede til vores aktiviteter, men vi kan sikre at smitten ikke spredes.

Vi opfordrer alle til at være med til at bede for dem som er smittet, og holde kontakt til hinanden så vi ved at alle har det godt.

Til sidst en opmuntring fra Fil. 4:6-7:

”Vær ikke bekymrede for noget, men bring i alle forhold jeres ønsker frem for Gud i bøn og påkaldelse med tak. Og Guds fred, som overgår al forstand, vil bevare jeres hjerter og tanker i Kristus Jesus.”

Lad os ikke bekymres i en sådan grad at det skaber frygt og afstand, men i stedet stå sammen i bøn og søge tæt til ham som giver fred.

Mange hilsner

Morten Aske Rasmussen og Ruben Tychsen

Præster i Jacobskirken, Odense

Del artikel:
fb-share-icon

Views: 91

Categories:

Tags:

No responses yet

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *