Lørdag den 18. november planlægger nogle unge at tage til Bogense for at hjælpe Erik og Liv med deres vision om at bygge Fathers Farm op.

Dette er visionen bag: Father’s Farm er dedikeret til at fremme fællesskab med Gud. Fokus er på at opbygge et tæt fællesskab gennem fællesmåltider og faciliteter der understøtter en dyb forbindelse med Gud. Gården omfatter dyr og planer om en skovhave – en helbredende og fødevareproducerende oase på 2000 m2. Visionen strækker sig til at skabe et fællesskab, hvor enkeltpersoner, især dem i tjeneste eller hyppige rejser, kan finde en base for tilbagetog, genopladning og omkostningseffektivt livsførelse for at forfølge deres kald. Der er udsigt til skov og hav fra huset.

Vi vil bruge noget af tiden på at hjælpe, bygge gården op på den måde, de har brug for (kan være alt fra at hjælpe med at skabe stemningen til mødelokalet eller noget udendørs arbejde med haven… Vi vil se, hvad de har brug for hjælp til når vi kommer dertil). Men det vil vi ikke gøre hele dagen, da vi også værdsætter tid i fællesskab, spisning og i Guds nærhed. Så hvis du også føler, at du har brug for et sted at hvile i Herren lige nu, og give plads til at høre fra ham, er dette også for dig! Især da der er mulighed for at overnatte eller endda blive i dagevis af gangen, som man ønsker det.

Liv og Erik er fantastiske værter, som vil respektere, om du har brug for tid alene med Gud eller tid i fællesskab. Vi tror på, at det bliver en fantastisk tid sammen at kunne både bidrage og blive betjent. Hvis du er med, så meld på, på Facebook-eventet senest den 17. november kl. 12.00. Vi tager bussen dertil med ankomst ca. kl. 10, men mere info kommer senere.

Arrangementet er lavet af “Young Christians Odense”

Del artikel:
fb-share-icon

Views: 5

Categories:

Tags:

No responses yet

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *