Torsdag den 26. november kl. 12.00 afholdes Frit Samværs juleafslutning med frokost og kaffe.

Der er fremlagt en tilmeldingsliste i kirken, som man kan skrive sig på. Sidste frist for tilmelding er på søndag den 22. november.

Du er også velkommen til at tilmelde dig på mail eller ringe til Erik Hedelund på mobil. 30 11 24 35. (Fastnet 65 94 28 00)

Prisen for julefrokosten forventes at ligge omkring 100 kr. pr. person.

Vi forventer at holde juleafslutningen i kirkesalen for at kunne overholde corona-restriktionerne. I øvrigt må vi alle udvise den nødvendige forsigtighed og overholde de anbefalinger, som sundhedsmyndighederne har udstukket.

Det betyder, at vi skal bære mundbind når vi går ind i kirkesalen og når vi øvrigt står op (fx for at gå på toilet), men ikke når vi sidder ned. Fællessang er heller ikke tilladt.

Har man mistanke om, at man er smittet med corona, skal man selvfølgelig blive testet og blive hjemme. På trods af alle begrænsninger, tror vi alligevel på, at vi kan få nogle skønne timer sammen.

Vi vil bestræbe os på at lave et program for juleafslutningen, som kommer tæt på at ligne tidligere års juleafslutninger.

Tak om i vil være med til at sige det til dem som ikke er med på maillisten, og som plejer at komme til vores seniormøder.