På søndag d. 24. september er der HØSTGUDSTJENESTE i Jacobskirken, og det er til normaltid kl. 10.30.

Det bliver en dag i taksigelse og glæde, og hvor vi hver især medbringer lidt til et fælles frokostbord.

Denne dag er det John Østergaard der står ved pulten og deler Guds Ord.

OBS:

Medbring en ret, bare i en portion som du selv (og familien) kan spise, og så deler vi det hele (Lidt lækker pålæg er også en ret). Der er sørget for brød og drikkelse. Der er sat et bord op til det hele når man kommer.

Medbring derudover også lidt afgrøder, hvis du har dyrket noget i haven; æbler, vindruer, gulerødder osv. (Man må også godt købe noget hvis man ikke har en have 😉 )

Vi skal være sammen om forkyndelse, lovsang, konkurrencer for børn og meget mere.

Vi glæder os til høsttid!

Teamet er:

• Andagt: John Østergaard
  • Mødeledelse: Morten Aske Rasmussen
  • Lovsang: Daniel Schmidt
  • For børn: Maria og Tina
  • Kirkekaffe: Ruth og Stine

Teknik:

• Lyd: Christian Schmidt
  • Projektor: Christoffer Schmidt
  • Stream: Tobias Sandgaard

Vær opmærksom på at der er HCA Marathon i byen, så det er en god idé at komme tidligt. Vi har dog fået at vide at man sagtens kan komme igennem via indfaldsvejene.

fb-share-icon

Visits: 91