I Jacobskirken vil vi gerne gøre en indsats for at man som aktivt medlem føler sig set og taget vare på. Derfor er hyrdetjenesten en vigtig del af kirkens liv.

For at vi kan komme hele vejen rundt, er det vigtigt at netværket fungerer, da vi som ledelse ikke kan vide alt hvad der sker. I den forbindelse er her et par enkelte hjælpsomme retningslinjer:

  1. Har du kendskab til nogen der er blevet indlagt og har brug for besøg, så kontakt os. Det kan gøres enten via kirkens hovednummer 9384 8777, eller direkte til præsterne.
  2. SMS-Bønnekæden er et enormt værdifuldt redskab i kirken, men da man ofte befinder sig i en sårbar situation når man beder om forbøn, er det vigtigt at respektere afsenderen. Vi henstiller derfor til, at man ikke kontakter afsenderen direkte, med mindre der udtrykkeligt står i SMS’en at man ønsker kontakt eller besøg. Det kan være overvældende at få mange beskeder eller opringninger, selvom det er udtryk for omsorg. SMS-Bønnekædens nummer: 6130 6191
  3. Derudover ved vi at mange også gerne vil høre når der er bønnesvar, eller bare en status på bønneemnet, når der sker en udvikling.

Slutteligt henviser vi til Christian Schmidt, repræsentant for hyrdetjenesten i menighedsledelsen, hvis der er input eller forespørgsler vedr. hyrde/omsorgstjenesten i menigheden.

Del artikel:
fb-share-icon

Visits: 37

Categories:

Tags:

No responses yet

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *