Tilmeld dig lejren, klik her!

På grund af den efterhånden velkendte situation omkring Corona, har vi valgt at ændre menighedslejren til en menighedsdag. Det kommer stadig til at foregå på Lyngsbo, men kun lørdag fra 10 til 21.

Under temaet “Nærværker: Når livet tæt på, rækker langt ud”, mødes vi derfor lørdag d. 3. oktober til en fantastisk dag med mange inputs.

Emnet for lejren er en optakt til efterårets forløb om “nærværende kirke” og der vil blive mulighed for profetisk betjening i løbet af weekenden.

Birgit Tind, Ellen & Erik Hedelund og Peter Holmsgaard, står for undervisningen.

Vi har engageret nogle elever fra Euroclass til at tage sig af børnene om formiddagen. Derudover har lejren en stor hoppepude, og vi har arrangeret noget vandsport i Lillebælt, sammen med Christoph Lachat.

Alt i alt er der lagt op til en hyggelig og spændende dag!

Program:

10.00 Velkomst med kaffe og første samling med Birgit Tind

12.00 Frokost

13.30 Aktiviteter/vandsport/profetisk betjening

15.30 Kaffe

16.00 Eftermiddagssamling med Ellen og Erik Hedelund

18.00 Aftensmad

19.00 Aftensamling med Peter Holmsgaard

21.00 Tak for i dag med “kirkekaffe”.

Tilmeld dig lejren, klik her!

Prisen for deltagelse er: Voksne 170Kr, Børn (5-12 år) 50kr, familiemax 490Kr

(Har du allerede betalt for hele weekenden? Send Navn og bankoplysninger til ruty@jacobskirken.dk så refunderer vi differencen)

Lejrens adresse er: Lyngsbo, Ballesvej 40, 7000 Fredericia.

Der er nu kun 7 dage til menighedsdag! 😀