Som mange af jer måske allerede er klar over, er mundbind nu også påbudt i kirkerne. Det gælder fra man kommer ind ad døren, og indtil man sætter sig på sin plads.

Så længe man sidder eller står på sin plads, skal man ikke have mundbind på, heller ikke under lovsangen. Mødeværter og andre medvirkende ved gudstjenesten, der bevæger sig omkring i lokalet, skal have mundbind på.

Lovsangere, mødeleder, prædikant og andre medvirkende på platformen eller i passende afstand foran forsamlingen skal ikke bære mundbind.

Hvis du har glemt dit mundbind eller ikke kan skaffe et, kan du få et når du kommer til Gudstjenesten. (det er naturligvis gratis 🙂 )

Kan du ikke bære mundbind af helbredsmæssige årsager, respekterer vi naturligvis dette, men man kan blive bedt om at vise dokumentation.

Dette nye påbud skal selvfølgelig ikke påvirke Gudstjenesteoplevelsen. Vi tilhører en levende Gud der større end corona og mundbind, så lad det ikke forhindre dig i at komme, men vær blot tryg ved at vi er i Guds hænder.

Guds fred.


Del artikel:
fb-share-icon

Views: 101

Categories:

Tags:

No responses yet

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *