Fredag d. 20. maj kl. 19.00 er det endelig tid til en omgang Next:IN igen! Aftenen man ikke må gå glip af når det handler om lovsang, fællesskab, Guds Ord, hygge og feststemning!

Vi får denne gang besøg af Joel Bagnall, som oprindelig kommer fra Australien, og som nu er lokationspræst i Lyngby, som er en del af Københavns Frikirke.

Joel har tidligere ledt et ungdomsarbejde i staten Queensland, Australien, og han har en passion for at se ​​unge og lovende ledere vokse og påvirke verden gennem “den lokale kirke”, især i Europa.

Kendetegnende for Joels tjeneste er et ægte og autentisk ønske om at se Guds kraft ændre og forme folks liv, og han er overbevist om, at folk ikke bare ændrer sig gennem en god prædiken, men ved at møde Guds tilstedeværelse.

Tag din ven, fætter, søster eller nabo i hånden og kom til en fantastisk Next:IN aften!

Dørene åbner kl. 19:00 hvor du har mulighed for at købe noget godt i vores fantastiske café, og selve mødet starter ca. 19.30.

fb-share-icon