De sidste fire år har Torben og Helene Lykke Olesen stået i front for lovsangsgruppen, hvilket har været til stor velsignelse, især for menighedens liv og Gudstjenester!

Pr. 1. august 2022 har Torben og Helene imidlertid valgt at stoppe som lovsangsledere, for at kunne rette mere fokus på andre områder. Dette betyder også at de træder helt ud af lovsangsgruppen, i hvert fald for en tid.

Fra ledelsens side ser vi et stort potentiale i lovsangsgruppen, og har derfor også valgt at pege på nye ledere, ud fra den eksisterende gruppe.

Det er derfor med stor glæde vi kan meddele, at Rebecca Lassen, Alexander Barbé og Daniel Aastrup har sagt ja til at gå sammen i et trekløver-team, med henblik på at lede og udvikle lovsangsgruppen i fremtiden.

Der vil blive en overdragelsesgudstjeneste i begyndelsen af august (enten d. 7. eller 14.), hvor vi også får mulighed for at sige ordentligt tak til Torben og Helene.

Allerede nu skal der dog lyde en kæmpe tak til Torben og Helene, for det store arbejde I har lagt i lovsangsgruppen i tiden der er gået! Det har været et privilegie at have så gode folk som jer i front, og vi ønsker jer al Guds velsignelse over fremtiden i alle aspekter af livet.

Del artikel:
fb-share-icon

Views: 53

Categories:

Tags:

No responses yet

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *