Det virker måske selvmodsigende at øge vores online tilstedeværelse netop nu, hvor hele verden står på randen af total genåbning.

Men netop dét at vi har været tvunget til at være mere online, har også gjort det klart, at det bærer fantastiske muligheder med sig. Vi når ganske enkelt længere ud med det gode budskab!

Derfor arbejder vi pt. på to mindre tiltag i vores online-arsenal:

Online-værter: Vi har brug for nogle gode folk, der har lyst til at styre chatten på hhv. Facebook og YouTube, under Gudstjenesten om søndagen. Det handler om at byde velkommen online, hilse på dem der melder ind, og måske referere til bibelvers og sange undervejs i Gudstjenesten. Dette vil hjælpe til at bringe liv i onlinedelen. På sigt ønsker vi også at udvikle vores online-gudstjenester, så vi har en live-velkomst på skærmen, hvorefter vi stiller om til selve Gudstjenesten.

Video-Vidensbyrd: Vi kunne rigtig godt tænke os at sprede flere vidnesbyrd ud på de sociale medier! Vidnesbyrd bærer et stort missionalt potentiale, og derfor er det oplagt at dele dem hvor det er muligt!

Derfor søger vi dig som har et vidnesbyrd at dele. Om det er store helbredelser eller små oplevelser i hverdagen betyder ikke noget, bare du har lyst til at dele det med andre. Vi vil gerne komme på besøg med et kamera og optage dit vidnesbyrd, som vi herefter deler på YouTube, Facebook og Instagram.

Ønsker du at være Online-vært eller lave et Video-Vidnesbyrd, så skriv til moras@jacobskirken.dk og så aftaler vi nærmere.

Del artikel:
fb-share-icon

Views: 119

Categories:

Tags:

No responses yet

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *