Hvis du allerede abonnerer på Jacobskirkens YouTubekanal, har du måske oplevet en del aktivitet den sidste uges tid.

Det er fordi vi er i gang med at lægge alle prædikener op fra det sidste år. Vi har nemlig klippet lidt i de onlinegudstjenester vi har afholdt, så der fra nu af kun kommer til at ligge prædikener, og de seneste tre ugers gudstjenester tilgængeligt på YouTube.

Samtidig er vi nu også online med Podcasts! Det vil sige at du kan køre bil, cykle, bade, spise og sove, samtidig med at du hører din favoritprædiken fra Jacobskirken. Du kan finde os på iTunes, Google Podcast og Spotify. Du kan selvfølgelig også finde dem lige her, på hjemmesiden.

Vi håber at disse tiltag kan blive til velsignelse derude, og del gerne med alle dem du kender! 😉

Og… Hvis du ikke allerede abonnerer på YouTube, så husk at gøre det. Dit abonnement gør at vi kommer endnu længere ud!