…Eller “reservér datoen” som det hedder på modersmålet.

Der er nogle dage henover foråret, som er vigtige at nævne, så find kalenderen frem og skriv løs:

1. april. Skærtorsdagsmåltid: Vi mødes på Zoom og deler nadver sammen, synger en sang og holder en lille andagt.

4. april. Opstandelsesfest: Påskesøndag kl. 10.30 fejrer vi ikke bare at vi åbner igen, men i højere grad fejrer vi at vores Frelser Jesus Kristus stod op ad graven selvsamme dag!

Det bliver en dag med masser af lovsang, forkyndelse og fællesskab! Vi håber at I alle vil være med, for vi glæder os usigeligt meget til at vi kan ses igen.

18. april. Ungdomsvelsignelse: Ved gudstjenesten kl. 10.30 velsigner vi Mira og Sofia, og undervisningen af de to starter første uge i marts. Kom og vær med til at fejre de unge! Vi forventer at kunne afvikle dagen på normal vis.

14.-16. maj. Menighedslejr: I år vender vi tilbage til Lyngsbo i Kristi Himmelfartsferien, og forhåbentligt skal vi være der en hel week-end.

Program kommer senere.

23. maj. Stort PERSPEKTIV: Da vi i sin tid præsenterede den nye strategi for Jacobskirken, lavede vi en større samling i stedet for en gudstjeneste søndag formiddag.

Dette gentager vi søndag d. 23. maj kl. 14.00. Efter samlingen spiser vi aftensmad sammen. Denne samling træder i stedet for den der skulle have været 14. marts.

3.-9. juni/uge 27. Mini-sommercamp: Traditionen tro, afholdes der Sommercamp i anden uge af skolernes sommerferie. Når det er sagt, så ophører alle traditioner herefter. Der er i år nemlig ikke tale om bare én Sommercamp, men hele 3, fordelt på aldersgrupper og geografi. Grundet usikkerhed om corona, og at parken i Kolding pt. mest er en byggeplads, har man valgt at lægge camps ud i landet i år.

Det betyder at der bliver én i Aalborg, én i Syddanmark og Landslejr/Young-Street i Kolding.

Reservér uge 27! Der kommer meget mere info om campen i Syddanmark inden længe.

Del artikel:
fb-share-icon

Views: 28

Categories:

Tags:

No responses yet

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *