Odense

På søndag kl. 10.30 er femte og næstsidste emne på plakaten i forløbet “Nærværende kirke”, når John Østergaard indtager talerstolen i Jacobskirken. Denne gang handler det om “social involvering”.

Hæfterne til forløbet er stadigvæk tilgængelige ved Gudstjenesten, og ellers kan de bestilles på info@jacobskirken.dk

Husk at vi stadig er under restriktioner, og at mundbind er påbudt ved ankomst til kirken. Der er mødeværter klar i døren til at vejlede dig om de gældende restriktioner, og skulle du have glemt dit mundbind har vi et klar til dig. 🙂

Det er som altid også muligt, at følge gudstjenesten live på Facebook eller på Jacobskirkens youtube-kanal.

Teamet er:

• Taler: John Østergaard
  • Mødeleder: Ruben Tychsen
  • Lovsang: Christoffer Schmidt og Daniel Aastrup
  • Børnekirke: Lise og Stella
  • Kirkekaffe: Ruth og Stine

Midtfyn

I Ryslinge er der ligeledes gudstjeneste, som starter kl. 10.00.

Her står Morten Aske Rasmussen på talerstolen under emnet “Nærvær i Verden”, som også er en del af forløbet “Nærværende Kirke”.

Samme restriktioner gælder på Midtfyn som i Odense.

Kom og vær med til en dejlig formiddag med forkyndelse, lovsang og fællesskab.

Teamet er:

• Taler: Morten Aske Rasmussen
  • Mødeleder: Samuel Barbé
  • Lovsang: Karin Barbé

Kom og vær med, hvor end du befinder dig. 😉