Hej allesammen

På baggrund af statsministerens udmelding onsdag aften, og på anbefaling fra Apostolsk kirke i Danmark, har vi som ledelse besluttet at aflyse alle fællesaktiviteter i Jacobskirken i de næste 2 uger, gældende fra i dag torsdag d. 12. marts. Ligeledes er Kristent Bogcenter også fysisk lukket i perioden.

Anbefalingen fra AKD hedder at “aflyse alle samlinger på over 20 personer”, hvilket principielt stadig giver mulighed for at mødes i smågrupperne. Dette lader vi være op til gruppelederne at afgøre, men vi indstiller til at begrænse fysiske samlinger mest muligt, (især i grupper med særligt udsatte).

Indtil videre regner vi med at Next:IN d. 27. marts, arbejdslørdag d. 28. marts kan afvikles som planlagt, og at vi starter Gudstjenester op igen fra d. 29. Vi vil dog følge udviklingen tæt. Vi opfordrer til at følge med på Jacobskirkens facebook, og ligeledes vil ændringer i planen blive meldt ud via fredagsmailen.

Selvom vi står i en alvorlig situation, så lad os ikke blive grebet af frygt, men finde trøst i at Gud har hånd om os, og at vi finder vores fred hos Ham for:

Gud har ikke givet os en frygtsom ånd, der gør os modløse, men en ånd, der giver os kraft, kærlighed og sund fornuft. 2. Tim. 1:7

Husk hinanden i bøn, og er der nogen i dit netværk som er ekstraordinært udsat, eller på anden måde lider i denne tid, så tøv ikke med at ringe til dem. Har du yderligere kendskab til nogen som ikke er på Facebook eller får Fredagsmail så hold dem gerne underrettet. Præsterne vil også være tilgængelige via mail og telefon i hele perioden.

Guds fred

Del artikel:
fb-share-icon

Views: 692

Categories:

Tags:

One response

  1. Jeg synes det er en god og helt rigtig beslutning I har taget! Der står jo skrevet, at vi skal adlyde myndighederne, og lad os også i denne tid bede om, at de må få visdom i denne helt specielle situation!
    MEN ellers synes jeg at fredags mailen er blevet lidt trist i dette år! Hvorfor?: jo jeg mangler et link til musik! Det plejer jeg at glæde mig til Kærlig hilsen Dorthe

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *