I løbet af coronakrisen er vi begyndt at bruge de online medier meget mere, og på en helt anden måde end vi hidtil har været vant til.

Måske har du set Gudstjenesterne på YouTube, eller onsdagsandagten på Facebook. Du husker måske også Fredagsmail LIVE, JK-Update og torsdagslovsangen fra tiden hvor alting var lukket ned.

Det vi laver på nettet bliver set af flere og flere, og vi har den seneste tid fået mange positive tilbagemeldinger på vores udsendelser. Det gør en stor forskel for dem, der af forskellige årsager ikke kan komme til gudstjeneste. Samtidig ved vi, at mennesker som har mulighed for at følge med online, sandsynligvis senere vil søge de fysiske gudstjenester, fordi der bygges en tillid op igennem det sete.

I løbet af året har vi set nye tjenester rejse sig i onlinesegmentet, så vi nu kan stille med et fuldt teknikteam hver søndag. Dette er en gave! Det er ganske få kirker som fortsat laver online gudstjenester men vi tror på, at netop dette er en nøgle til byen og til Fyn, med et kæmpe potentiale.

Hvis vi skal opdyrke dette potentiale kræver det en investering, både af fokus, mandskab og økonomi. Således vil vi skulle investere i udstyr såsom kameraer som ikke er så synlige i kirkerummet, mikrofoner til at give den bedst mulige lyd, kabler osv.

Derfor har vi besluttet at begynde en indsamling i efteråret som gerne skulle kunne finansiere dette. Optimalt set skal vi samle 30-40.000 kr. ind. Der vil blive samlet ind på gudstjenesterne hvor man kan give både kontant og på MobilePay, ligesom man naturligvis til enhver tid kan bidrage ved bankoverførsel eller på MobilePay mærket “online”.

Vi håber at I er med på at stå sammen om dette nye tiltag, og lad os se det som en åben dør for at flere mennesker kan høre evangeliet til frelse.

Del artikel:
fb-share-icon

Views: 121

Categories:

Tags:

No responses yet

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *