Trivselsdøgn: Fredag d. 26. april tager præsterne på trivselsdøgn med præstenetværket. Derfor er der heller ikke åbent på kontoret denne dag.

Ungdomsvelsignelse: Søndag d. 28. april kl. 10.30 er der ungdomsvelsignelse i Jacobskirken. Som udgangspunkt er det altid sidste søndag i april måned. Kom og vær med til en festlig dag!

Christoffer Højegaard koncert: Fredag d. 26. april kl. 19.30, afholder Wave koncert med Christoffer Højegaard i Bykirken. Entréen er 50,- læs mere her

Arbejdslørdag: Lørdag d. 25. maj har vi forårsudgaven af Arbejdslørdag! Vi starter med rundstykker kl. 9.00, og giver den herefter gas i hyggeligt arbejdsfællesskab.

Ledig stilling: Der er stadig mulighed for at tjene en lille skilling på rengøring i baghuset. Vi opfordrer alle interesserede til at søge: info@jacobskirken.dk

Ugens løb: Kig i kalenderen! Der er flere muligheder for at være med i div. aktiviteter, og der noget for enhver smag og aldersgruppe, så det er bare om at se godt efter. 😉

fb-share-icon

Visits: 615