STORT PERSPEKTIV: Pinsedag d. 23. maj kl. 12.30, mødes vi for at få det store perspektiv på Menighedens fremtid. Vi sætter bla. fokus på medlemskab, Hyrdetjeneste og præsteindsættelse af Samuel Barbé. Kirkens supervisor -Simon Engmose- taler på dagen. Sæt kryds i kalenderen, vi starter med frokost. (Program kommer senere).

Tirsdagsbønner: På tirsdag mødes vi igen til tirsdagsbøn. Det kommer til at foregå i caféen kl. 10-12. Senere på dagen fortsætter vi med Zoom-bøn kl. 20.00 via dette link. De to møder er en fantastisk anledning til at mødes til det som er så fundamentalt for vores menighedsliv; nemlig bønnen.

Familienetværk: Tirsdag d. 11. maj kl. 15.00 er der Familienetværk. Vi forventer at vi fremover kan afvikle familienetværk mere regelmæssigt, nu hvor genåbningen er kommet så langt.