Fællesskabsgrupper: Har du brug for en fællesskabsgruppe, så skriv dig op her. Fællesskabsgrupper er en god mulighed for at komme lidt “tættere på” i relationerne, og er derfor noget vi gerne vil være med til at facilitere.

SommerCamp 2023: Tilmeldingen til SommerCamp er åben! Det foregår i uge 27 i Kolding, klik her for tilmelding. Der er “Early Bird” lige nu (til 1. maj), så hvis du ved at du skal med, så skynd dig at få det til den billige pris.

Danmark spiser sammen: Vil du være med til at danne nye fællesskaber og sætte fokus på bekæmpelse af ensomhed? I uge 17 og 45 opfordres vi hele Danmark til at spise sammen. Har du lyst til at være med til at lave mad til naboer, familie, venner mfl. så kontakt os: info@jacobskirken.dk.

FredagsSocial: Har du fri en fredag formiddag? Så kom forbi kontoret! Vi har FredagsSocial hver fredag fra 9-12, med efterfølgende frokost. Vi samles gerne 6-10 stk., hvor vi deler “Den gode historie”, beder sammen og taler om relevante emner. Det er ægte fredagsstemning! Tilmelding er ikke nødvendig.

Ugens løb: Husk også alle de gode faste aktiviteter i løbet af ugen for alle aldre: Du kan holde dig opdateret i kalenderen.

Del artikel:
fb-share-icon

Hits: 393

Categories:

Tags:

No responses yet

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Seneste kommentarer
Seneste kommentarer