Tirsdagsbønner: Tirsdagsbønnen starter op igen på tirsdag. Første gang er i caféen kl. 10-12, og senere på dagen fortsætter vi med Zoom-bøn kl. 20.00 via dette link. De to møder er en fantastisk anledning til at mødes til det som er så fundamentalt for vores menighedsliv, nemlig bønnen.

Ældresamlinger: Frit Samvær og de fælleskirkelige seniormøder starter op igen henover sensommeren og efteråret. Frit Samvær mødes første gang torsdag d. 19. august, og seniormøderne starter 6. september. Der ligger program til begge dele, bagerst i kirkesalen.

IT-support: Husk også, at der hver tirsdag er mulighed for at få IT-support i Jacobskirken, så du kan få mulighed for at følge med i alt hvad der sker online. Skal du have sat din computer op til Zoom, eller har du problemer med at modtage Fredagsmailen? Så skriv til info@jacobskirken.dk eller ring 93 828 777.