Hermed sender vi en profeti ud (v/Tina Aastrup), som ville have været delt ved en Gudstjeneste i Jacobskirken. Men da vi ikke samles, deles den her i fredagsmailen:

“Jeg vil gøre noget helt nyt. Noget der rækker langt ud over jeres fatteevne, for I har kun set en brøkdel af hvad jeg kan. Jeg har meget mere at øse af til jer.

Jeg ønsker at I skal åbne jer for mig! I skal være som store lerkar, der bare venter på at blive fyldt – af min fylde, af det jeg giver jer! jeg ER klar! Jeg har tippet min skål, så vandet står ved kanten, parat til at hælde kaskader af mit nærvær, af min fylde ud over jer! I vil opleve en fylde, som end ikke de gamle profeter kom i nærheden af! Hvis I vil! Jeg vil!

Lad jer fylde af mig og I vil se vidunderlige mægtige ting ske, som I aldrig i jeres vildeste fantasi har drømt om. Ting, som I aldrig har turdet håbe på! Jeg er Gud Herren! Alt er muligt for mig! Begræns mig ikke, men lad jer fylde af mig!”

Ledelsen har bedømt profetien, og vi mener at vi kan tage det som et ord fra Herren. Vi har ikke fundet noget i den, som er i uoverensstemmelse med Bibelen, Guds Ord.

Vi opfordrer til at tage dette med i jeres bønner, både i bønnegrupperne og personligt. Bed Gud om at vi må blive klar til tiden der venter forude.

Del artikel:
fb-share-icon

Hits: 316

Categories:

Tags:

2 Responses

  1. Tak for profetien det var vel nok nogle opmuntrende ord i denne svære og uforstående tid. Lige hvad vi behøver og jeg vil stå klar og lade mig fylde af Guds nærvær
    God weekend
    Kærlig hilsen Lisbeth

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Seneste kommentarer
Seneste kommentarer